Nanoplanet – Specialist in car detailing en glascoating

Uw auto wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, welke de lak aantasten. Denk hierbij aan zure regen, vuil, zout, dierlijke uitwerpselen en UV-straling. Buiten deze natuurlijke invloeden, kan ook een carwash of wasbeurt met de hand schade aan de lak toebrengen en zogeheten swirls – kleine krasjes in de lak – veroorzaken. Niet alleen de lak heeft te lijden onder invloeden van buitenaf, ook de velgen moeten het ontgelden. In dit geval is de boosdoener het verbrande remslijpsel, dat zich vastbrandt in het oppervlak van de velgen. Een intensieve poetsbeurt biedt weliswaar tijdelijk resultaat, maar het haalt bij lange na de ‘showroom look’ niet.

Wilt u toch (weer) dat gevoel alsof u uw hagelnieuwe auto zojuist bij de dealer hebt opgehaald? Dan bent u bij Nanoplanet aan het juiste adres. Nanoplanet is specialist in het detailen en coaten van auto’s. Detailen begint waar het poetsen ophoudt. Met car detailing van Nanoplanet biedt u uw auto de best mogelijke verzorging. Het brengt de glans terug tot hoogglansniveau en biedt een optimale, langdurige bescherming aan uw auto. Uw auto ziet er weer als nieuw uit! Dit resultaat behouden? De geavanceerde Nanoplanet liquid glass coating zorgt voor een blijvend resultaat.

Voordelen van glascoating op een rij

  • Wij brengen de status van de autolak terug naar het hoogst haalbare niveau en verzegelen deze dan voor vijf jaar. Uw auto behoudt gegarandeerd vijf jaar lang de ‘showroom look’.
  • Het beschermt tegen (voor de lak) schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zure regen, vuil, UV-straling, dierlijke uitwerpselen, et cetera. Vuil kan niet meer hechten aan uw auto en ook remslijpsel krijgt geen kans meer om in te branden in de velgen.
  • Glascoating biedt bescherming tegen roestvorming (oxidatie).
  • Het beschikt over een zelfreinigende werking, waardoor uw auto langer schoon blijft. U hoeft uw auto minder vaak te wassen, de regen zorgt namelijk al voor veel vuilafvoer.
  • Het zorgt voor beter zicht, wat de veiligheid ten goede komt.
  • Rijdt u meer dan 70 kilometer per uur, dan zijn ruitenwissers overbodig. Het water waait zo van uw ramen.
  • De auto is eenvoudig te wassen met water of met onze 100% biologische cleaner.
  • Onze ruitencoating houdt zes maanden. Combineer de ruitencoating met onze speciale coatingvoeding en de coating blijft maar liefst drie jaar werkzaam.
  • De coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het inbranden van remslijpsel geen kans krijgt.


Wat kunt u van ons verwachten?

Dat uw auto in goede handen is – uiteraard. Maar wat gebeurt er precies met uw auto? In zes stappen kunt u hier lezen wat onze service inhoudt.

Pakketten

Met de grootste zorg is door ons een drietal pakketten voor u samengesteld dat uw auto de meest exclusieve verzorging biedt en u als autobezitter optimaal ontzorgt. Ongeacht het pakket dat u bij ons afneemt, zorgt onze unieke formule ervoor dat uw auto altijd van de laatste techniek H9 nanocoating wordt voorzien.

 

Omdat de coatings door onszelf worden geproduceerd, kunnen wij hierop vijf jaar garantie bieden. Wij brengen dan ook alleen de meest hoogwaardige coatings aan – en anders geen coating. Ter vergelijking, de coatings die wij voor uw auto gebruiken, gebruiken wij ook in de luchtvaart en militaire omgevingen.

Carbon pakket

Wanneer u kiest voor het Carbon pakket, wordt uw auto voorzien van een topcoating, welke zorgt voor een ‘showroom look’ die – gegarandeerd – vijf jaar lang stand houdt. Deze coating zorgt er bovendien voor dat u eventueel vuil eenvoudig verwijdert. Stelt u zich eens voor: na elke keer wassen, wéér die ‘showroom look’! De regen zal al veel vuil wegspoelen, dus het aantal wasbeurten blijft beperkt!

Wilt u meer lezen over het Carbon pakket, klik dan hier.

Titanium pakket

Wanneer u de keuze maakt voor het Titanium pakket, mag u van ons een intensieve behandeling van uw auto verwachten, die een stap verder gaat dan die in het Carbon pakket. De auto wordt voorzien van een topcoating, welke zorgt voor die ultieme ‘showroom-look’, waarop wij vervolgens vijf jaar garantie geven. Het Titanium pakket bestaat uit diverse wasbeurten, dieptereinigingen en de 3-fasen polijstbehandeling, maar in dit pakket worden ook de velgen en de voorruit meegenomen. Geen vierkante centimeter blijft onbehandeld door onze Nanoplanet professionals.

Wilt u meer lezen, klik dan hier.

Kryptonite pakket

Wanneer alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw auto, kiest u voor het Kryptonite pakket. De exclusieve behandeling die uw auto op basis van dit pakket geniet, laat praktisch niets te wensen over! Gedurende vier werkdagen lang ondergaat uw auto de best denkbare treatment, welke nog een stap verder gaat dan de Titanium behandeling. Niets wordt aan het toeval overgelaten, geen vierkante centimeter blijft onbehandeld door onze Nanoplanet professionals.

Wilt u meer lezen, klik dan hier.

Business to Business

Voor Dealers: Wilt u uw klanten net die extra service en bescherming geven maar ook de auto’s de “showroom look” laten behouden voor jaren, dan gaan we graag met u een partnership aan.

Voor dealers hebben wij een ander coating programma, neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via b2b@nanoplanet.eu

Telefoonnummer
+31 43 321 21 21
Adres
Withuisstraat 8, Maastricht
E-mail
info@nanoplanet.eu